Semester hos oss

lillstugan1.jpgPå gården ligger "Lillstugan", en liten röd stuga med vita knutar som är cirka 45 kvm + ett sovloft.

På bottenvåningen finns en storstuga med öppen spis och fönster i tre väderstreck. Det gamla golvet är framtaget och nyslipat, det är nytapetserat och mysigt lågt i tak. Här finns en soffa (bäddsoffa), bord och två fåtöljer, ett  matbord medfyra stolar. Köket har kyl och liten frys, spis med ugn och fläkt, diskbänk och ett litet köksbord med plats för två. Det finns också en gammal vedeldad bakugn, som inte fungerar men är vacker att titta på. Det rymliga badrummet har vattentoalett, handfat, dusch och tvättmaskin.

lillstugan2.jpgÖvervåningen är ett sovloft, med stedtak. Det är indelat i två delar. I det inre rummet finns två sängar och hit finns en dörr man kan stänga. Det främre rummet är som en hall direkt ovanför trappan med garderob. Här finns ytterligare en säng, men det går inte att stänga till om sig om man sover där.

Stugan har två insynsskyddade altaner med trädgårdsmöbler och grill. En liten altan i söderläge och en större i väster.

blomrabatt.jpg"Lillstugan" är en del av gården och om man bor här både ser och hör man gårdens kor och kalvar. Det är två kilometer till badplats vid havet som både har sandstrand för små barn och badbrygga vid djupt vatten. Det finns möjlighet att låna cyklar av oss.

För mer information: Ring Bosse 070-422 30 97 eller Mette 070 - 607 57 31.

lillhallen.jpgFyra kilometer från gården ligger "Lillhällen" längs en enslig grusväg. Storleksmässigt är den som "Lillstugan" men "Lillhällen" har betydligt enklare standard.

På bottenvåningen finns en storstuga med fönster åt tre håll. Här finns en soffgrupp och en matgrupp. I köket finns spis, kyl, frys, mikro och varmvattenkokare. I "badrummet" finns mulltoa och ett handfat.

På övervåningen som är ett sovloft med snedtak, finns i den lilla hallen ovanför trappan en dubbelsäng och i det inre rummet finns två separata sängar.

ros-lillhallen.jpgStugan har endast kallt sommarvatten med kran i köket och badrummet. Runt knuten finns en utedusch i ordninggjord där man kan duscha med uppvärmt vatten i en vattenkanna.

Våren 2013 kommer stugan att renoveras och vi tar därför inte emot bokningar.